maanantai 14. toukokuuta 2012

Mangojuustokakku


Pohja:
200g vaaleita täytekeksejä
75g margariinia

Täyte:
6 liivatelehteä
½dl mangotölkin lientä
1tlk säilykemangoa soseena
300g maustamatonta tuorejuustoa
½dl sokeria
1tl vaniljasokeria
½dl sitruunamehua
4dl kuohukermaa

Kiille:
3dl mangososetta
4 liivatetta

Sulata margariini. Poista kekseistä täyte ja sulata se margariinin joukkoon. Murskaa keksit muruiksi ja sekoita margariinin joukkoon. Painele leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle tiiviisti.
Valmista täyte. Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen. Vatkaa kerma. Notkista tuorejuusto ja lisää joukkoon sokerit, sitruunamehu ja soseutettu mango. Lisää joukkoon myös kerma. Kuumenna mangotölkin liemi kiehuvaksi. Purista liivatteet liotusvedestään ja sulata ne kuumentamaasi liemeen. Lisää liivateseos juustomangoseokseen ja kaada hyytelö pohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa yön yli.
Valmista kiille. Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen 10-15 minuutiksi. Kuumenna ½dl mangososetta kiehuvaksi ja lisää liivateseos lopun mango-soseen kanssa ja kaada juustotäytteen päälle. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 2 tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti